Nieuwe AED aan de Riet in Nederweert-Eind

Written by: Luke Hekers

Riet.jpg

In Nederweert-Eind werd geld ingezameld via crowdfunding voor het vervangen (levensduur is 8 à 10 jaar) van enkele AED’s in Nederweert-Eind en voor de aanschaf van een nieuwe AED zodat ook het buitengebied ‘hartveiliger’ wordt.

Nieuwe AED voor mini camping ‘de Riet’
De AED is aangemeld bij het landelijk oproepsysteem van Hartslagnu.nl. Antoine Hekers en Marian Wijen van de stichting ‘Hartslag voor Nederweert’ hebben Tjeu en Maria Verboogen bedankt dat ze bereid waren om de AED te plaatsen aan de poort van mini camping de Riet te Nederweert-Eind.

De stichting zal zorgen voor onderhoud en service wanneer de AED ingezet wordt bij een reanimatie. Door het aanmelden van deze AED bij het landelijk oproepsysteem van hartslagnu.nl kan deze worden ingezet bij een reanimatieoproep in de buurt. 

SAVE the date – zondag 21 april 2024 – 10 jarig bestaan Stichting Hartslag voor Nederweert – voor jong en oud een informatief en actief evenement

Riet1.jpg

Riet 2.jpg