Jubileum: 10 jaar Stichting Hartslag voor Nederweert!

Written by: Luke Hekers

We hebben iets speciaals te vieren! Stichting Hartslag voor Nederweert bestaat 10 jaar en dat verdient een groots feest. Samen met verenigingen, bedrijven, inwoners en de gemeente hebben we de afgelopen decennium veel bereikt. Trots kunnen we melden dat we nu 370 burgerhulpverleners en 54 AED's in de gemeente Nederweert hebben!

Om dit heuglijke moment te vieren, nodigen we jullie van harte uit voor ons jubileumevenement op zondag 21 april. We verwelkomen jullie graag in het Gemeenschapshuis Haazehoof en Aerthijsplein in Ospel van 11.00 tot 16.30 uur.

Een informatief en actief programma voor jong en oud staat op ons te wachten. Jullie aanwezigheid is van onschatbare waarde! Samen met jullie kunnen we onze dorpsgenoten enthousiast maken voor burgerhulpverlening en zo onze gemeente hartveiliger maken.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Stichting Hartslag voor Nederweert,

Annelies Terium, Marian Wijen, Antoine Hekers, Paulien van Mierlo

 
Uitnodiging.PNG
 
Programma.PNG